Technikai tanácsadás Hitelnyújtóknak

Hitelnyújtók, finanszírozók számára technikai tanácsadás

A Hitelnyújtó Technikai Tanácsadójaként e szolgáltatásunk részeként a Finanszírozó szemszögéből vizsgálunk át egy projektet, annak érdekében, hogy a legkisebb műszaki kockázattal – és az ebből fakadó legkisebb pénzügyi kockázattal – valósíthassa meg megújuló energetikai vagy intelligens energetikai, „smart city” projektjét.

 

image

 

Milyen szempontok lehetnek fontosak a beruházó, finanszírozó számára?

– Korszerű és megfelelően támogatott járatos technológiát szállít a tervező?
– Az adott telepítési helyszínen, vagy területen valóban alkalmas az adott technológia, vagy esetleg csak a beszállító szeretné?
Például: Az ajánlott napelem típus, telepítési mód fogja a legtöbb energiát biztosítani ár-érték összehasonlításban? Vagy, szükséges-e akkora napelem-kapacitás egyáltalán?

– Mikor, hányszor és milyen módon kell karban tartani a napelemes vagy egyéb rendszert, hogy a működés során az elérhető legnagyobb energiahozamok biztosítottak legyenek?
– A rendszer elemeinek (pl. napelem, inverter, tartószerkezet) mekkora a várható élettartama? Ezek megfelelnek a modern technológiai színvonal követelményeinek?
– Az adott rendszer ellenáll az időjárás viszontagságainak (pl.: szél, jégeső, hó, magas nyári hőmérséklet, stb.)?
– Melyek a bevált gyakorlatok a vagyonbiztonság terén ilyen rendszereknél?

Ha ilyen vagy ehhez hasonló kérdéseket illetően szeretne megbízható, független tanácsadói információkhoz jutni megújuló energetikai vagy más intelligens energetikai, smart city rendszerekkel kapcsolatban:

Vegye fel velünk a kapcsolatot!